Elastos Life of crypto

Het prototype van de ingebouwde Elastos software in een telefoon, is voor het eerst te zien in een tweet. Het Chinese bedrijf met kantoren in zowel China als de Verenigde Staten heeft ambitieuze en revolutionaire plannen.

Eerder wist Elastos al de ogen op zich te vestigen door een alles behalve bescheiden licht reclame. Zij namen voor even één van de financiële centra van de wereld over, met onderstaande boodschap voor de ingang van de Nasdaq.

Elastos, niet zomaar een project

De founder van Elastos, Chen Ron, is meer dan 17 jaar bezig geweest om dit project te ontwikkelen. Het bedrijf heeft een aantal zaken waarmee het zich wil onderscheiden. Zij erkennen het probleem dat teveel data, de gemiddelde blockchain niet aan kan. Daarom wil men dit anders gaan inrichten. In plaats van dat dApps op een chain gaan runnen, heeft Elastos software ontwikkeld, waarmee de dApps op een bestaand platform kunnen draaien.

” Today’s smart contracts are designed to run on the blockchain exclusively. Elastos, by contrast, will run Dapps that are enabled by blockchain technology, but do not have to run on the blockchain itself. Elastos will allow users to access those Dapps via their current operating systems. Dapps will run on Elastos Runtime, which runs on top of Android, iOS or PCs. ” 

Zo zal het mogelijk zijn om films, boeken of series te kijken, zonder dat de chain verstopt raakt. Denk aan het CryptoKitties voorbeeld met Ethereum. Je kan je voorstellen wat dit zal kunnen gaan betekenen, als ieder gewoon z’n telefoon kan gebruiken voor blockchain toepassingen.

Daarnaast zit het bedrijf in de “G3”. Een samenwerking tussen NEO, Bitmain en Elastos. Het heeft grote investeerders en bedrijven achter zich, miljoenen regels aan code op GitHub en een supply van slechts 33 miljoen.

-Life Of Crypto-

 

Bron:

https://www.elastos.org/static/file/elastos_whitepaper_0.2.pdf
www.twitter.com