Vandaag lanceert district0x hun tweede “District”, Name Bazaar. Een Ethereum Name Service (ENS) marktplaats met een veiling-achtig user interface. Om veilig en betrouwbaar te kunnen bieden, vinden deze plaats op de Ethereum blockchain.

ENS zorgt er voor dat je een domeinnaam kunt “claimen” voor je Ethereum adres, i.p.v. van je huidige 0xf8Hjd93… adres. Om een .eth adres te claimen of om te traden, kan je met jouw Ethereum adres (voor optimaal gebruik kan je het beste Metamask gebruiken) een account aanmaken op Name Bazaar.

 

Name Bazaar

Name Bazaar is het tweede project van district0x, een network van marktplaatsen en communities die functioneren als Decentralized Autonomous Organizations (DAO), “districts” genaamd. Het eerste district dat was gelanceerd op het netwerk was Ethlance, een decentralized banen markt. Het bedrijf belooft nog vele districts toe te voegen in de toekomst.

Als we kijken naar de district0x zijn DNT chart, zien we dat na de pump en accumulatie periode er een stabiele groei zichtbaar is sinds 18 oktober. Daarin is DNT bijna verdubbeld in waarde. District0x staat op het moment van schrijven op plek 103 van de Cryptocurrency Market Capitalizations.

district0x (DNT) chart | Bron: coinmarketcap.com
district0x (DNT) chart | Bron: coinmarketcap.com

– Life Of Crypto –