DietBitcoin Life Of Crypto

De broer van Pablo Escobar voegt een merkwaardige cryptocurrency toe aan de lange lijst van digitale valuta. Roberto Escobar lanceert de DXX, DietBitcoin, een ordinaire Bitcoin fork waarbij pre-ICO investeerders 99.8% (!) korting krijgen ten opzichte van de publieke verkoop.

In een interview met The Blast, verklaarde Roberto Escobar dat de “waarde erg hoog zal zijn binnenkort”. Tevens voegde hij hier aan toe dat je zoveel mogelijk DietBitcoins moet kopen als je kan. “De shill is real, nu moet ik echt inkopen”, denkt volgens mij echt helemaal niemand op dit moment.

Robert Escobar
Robert Escobar. foto: theblast.com

Tijdens het schrijven van de vorige twee alinea’s schieten er verschillende gedachtes door mijn hoofd en deze bevestigen maar weer eens de huidige staat van crypto. Na alle perikelen omtrent Bitconnect, Pedro en alle andere “vaporware”, is DXX de volgende in de rij. De treurigheid van regendruppels op het raam onderschrijven mijn gevoelens bij dit soort initiatieven.

Personen die na de bovenstaande uitspraken van Escobar als nog inkopen (“slechts $ 2, pre-ICO) in DietBitcoin, zijn in mijn ogen niet meer te redden. Ik had graag een uitgebreide analyse willen schrijven over de “tech” van DXX, maar ik bespaar mezelf maar de moeite.

 

Satoshi Nakamoto

Om nog meer geloofwaardigheid aan dit project te geven, gaf de broer van Pablo Escobar aan dat hij Satoshi Nakamoto persoonlijk heeft ontmoet. Roberto beschreef in zijn boek “Pablo Escobar’s Dietbitcoin: the True Story of Roberto Escobar” (geen grap) dat hij heeft gesproken met Nakamoto. Voor degene die niet weten wie dat is, Nakamoto is een pseudoniem voor de ontwerper(s) van Bitcoin. Nakamoto wilde destijds een cryptocurrency ontwerpen voor de familie Escobar. Maar volgens Roberto was Satoshi Nakamoto een CIA agent en Bitcoin was ontworpen door de CIA. Hij is er heilig van overtuigd dat de CIA cryptocurrencies ook weer de afgrond in zal helpen.

“I am the first person in the world…to publicly come out and claim that Bitcoin was created by the American Government, and I am not going to be the last person to say this. The world is going to wake up. The world is going to see that this was created by them. And when they see it, it is too late, and when the CIA founds out that the world knows about this, the CIA is going to sell all of their coins, and they will destroy the value of Bitcoin.” – Roberto Escobar

Maar Roberto laat het hier niet bij. Hij stelt ook dat alle andere cryptocurrencies een scam zijn en de waarde hier van nagenoeg nul gaat zijn in de toekomt. Maar zijn DietBitcoin is de enige echte cryptocurrency dat waarde zal gaan hebben.

Is dit echt?

Ondertussen wrijf ik nog maar eens in mijn ogen en knijp mezelf, zodat ik zeker weet dat ik niet in een slechte droom of slechte grap ben beland. Maar helaas heb ik dit echt gelezen.

Ik blijf het verhaald behoorlijk frauduleus vinden. Maar gelukkig wilde Roberto “extra bewijs” toevoegen om alle skeptisie te laten doen geloven dat dit ECHT is. Om zijn verhaal nog meer geloofwaardigheid te geven publiceerde hij ook een foto van het paspoort van Satoshi Nakamoto.

Roberto Escobar claims he talked to Satoshi Nakamoto
Roberto Escobar beweert gesproken te hebben met Satoshi Nakamoto. Een foto van zijn paspoort is het bewijs, volgens Escobar zelf.

Nu begin ik toch te twijfelen… Of hij is gedesillusioneerd, of hij is echt héél erg gedesillusioneerd. Wil je toch meer info over de “shitcoin” van Roberto Escobar, of ben je geïntrigeerd door dit verhaal? Lees dan meer op https://dietbitcoinico.org/ of lees het boek Pablo Escobar’s Dietbitcoin: the True Story of Roberto EscobarOf bespaar jezelf tijd en kijk naar de cryptocurrencies met een echte toegevoegde waarde voor de 4e industriële revolutie.

 

-Life Of Crypto-

Bron: https://www.ccn.com/pablo-escobar-brother-diet-bitcoin/