DBC life of crypto

De CEO van DeepBrain Chain (DBC), Feng He, heeft aangekondigd een kunstmatige intelligentie (A.I) en blockchain lab te bouwen in Silicon Valley.
Het doet developers een handreiking om voor het A.I blockchain project te werken. Dit nieuws komt vlak voor de DevCon van NEO in dit Tech-paradijs, waar Feng He spreker is.

DeepBrain Chain heeft onder andere als doel, om door middel van blockchain technologie de operationele kosten van A.I. implementaties met 70% te verlagen. Voor de token houders van dit blockchain project is het mogelijk om DBC te verdienen met “mining” en als onderdeel te fungeren in dit netwerk. Ook maakt het gebruik van het NEO netwerk en smart contracts en is het onderdeel van de NEO “Smart Economy”.

DeepBrainChain en China

De Chinese overheid heeft de ambitie om het leidende land te zijn in kunstmatige intelligentie in 2030. De gigant heeft onlangs naar buiten gebracht dat het een A.I. park van $ 2,1 miljard wilt gaan bouwen. Het zal de komende jaren nog veel A.I. projecten gaan subsidiëren.

Tevens heeft DeepBrainChain onlangs met de licentie houder van Disney een educatieve Mickey Mouse met stemherkenning ontwikkeld.

 

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: https://www.cnbc.com/2018/01/03/china-is-building-a-giant-2-point-1-billion-ai-research-park.html