NEO Life Of Crypto

Op 16 september 2017 opende City of Zion de inschrijving voor een dApps (Decentralized Application) competitie, met als doel de ontwikkeling om de NEO blockchain te bevorderen. De inschrijving sluit op 16 november. Individuele ontwikkelaars en development teams van over de hele wereld worden uitgenodigd om hier aan deel te nemen en hun creaties in te dienen.

Wie bij de beste tien weet te eindigen kan een leuke prijs verwachten van 1350 GAS! Hiervan moet minstens 500 GAS worden gebruikt voor het ontwikkelen van de dApp. Op 26 november worden de winnaars bekend gemaakt en wij bij Life Of Crypto zijn zeer benieuwd naar de uitslag.

CoZ (City of Zion)

City Of Zion is een onafhankelijke groep van open source-ontwikkelaars, ontwerpers en vertalers die de kern en het ecosysteem van NEO Blockchain ondersteunen. Met een wekelijkse rapport houdt CoZ de community op de hoogte van de laatste updates. Een bekend product die zij hebben ontwikkeld is de NEON-wallet. Deze wallet is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te downloaden op de website van CoZ, daar kun je precies zien welke applicaties zij al gebouwd hebben. Vorige maand had CoZ aangekondigd met een nieuw project bezig te zijn, genaamd NEX (Neon Meta Excchange). Het doel van dit project is het ontwikkelen van een gedecentraliseerde exchange (dex). Eind 2017 begin 2018 zal hier ook een ICO voor gelanceerd worden.

GAS

GAS is de “brandstof” die het NEO netwerk draaiende houdt. Voor alles wat er op het NEO-platform gebeurd moet een kleine fee worden betaald dat wordt uitgedrukt in GAS. Denk hierbij aan het creëren van een smart contract. Je kunt ervoor kiezen om GAS rechtstreeks op een exchange te kopen, bijvoorbeeld Binance of je kunt GAS ontvangen als dividend op je NEO. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is de NEO die je hebt versturen naar je NEON wallet en dan kan je beginnen met GAS claimen.

 

Huidige koerzen NEO en GAS | coinmarketcap.com

 

-Life Of Crypto-