Dash Life Of Crypto

Investeerders hadden de afgelopen tijd de focus op de strijd tussen de Bitcoin en Bitcoin Cash. Ondertussen had DigitalCash (DASH) deze week een ATH (All Time High) behaald in de schaduw van de twee andere munten.

Op maandag steeg de prijs en knalde door de stratosfeer, het bereikte een nieuwe All Time High van ~$542. De prijs van Dash was later terug gezakt naar ~$400.

Dash koers

Ondanks de laatste correctie heeft Dash sinds 7 november een stijging van 50% gemaakt. De prijsactie van de afgelopen 48 uur was echter zeer positief. De volume van handel bedroeg wel meer dan $ 200 miljoen volgens CoinMarketCap.

Upgrade DASH

Bitcoin en Bitcoin Cash strijden over het verhogen van de blocksize, maar de DASH was hier al veel langer mee bezig. De release van Dash-versie 12.2 schetst een plan om grotere blokken te implementeren. Het doel van de upgrade is om de mainstream-acceptatie van het Dash-protocol te stimuleren. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn een blokuitbreiding van 2 MB, een aanzienlijke verlaging van de transactiekosten en de implementatie van een HD-Wallet.

Huidige koers DASH. coinmarketcap.com