Dash Life Of Crypto

DASH heeft weer een nieuw record bereikt. De nieuwste update deed de waarde stijgen naar maar liefst naar boven de $570.

De release van DASH Core version 12.2 op 8 november heeft de prijs van de transactiekosten met tien keer flink verlaagd. Ook onderdeel van de upgrade was de vergroting van de blocksize naar 2MB blocks. Sindsdien is DASH naar nieuwe hoogtepunten gestegen. De altcoin claimde zo de vijfde plaats op de lijst van coinmarketcap.

 

Kuvacash

 

DASH heeft aangekondigd dat de samenwerking doorgaat met Kuvacash. Ze hebben een programma gecreëerd om de oplopende inflatie in Zimbabwe te verhelpen. Kuvacash is een wallet die je kan installeren op je telefoon en waarmee je betalingen kan uitvoeren. Dit is rechtstreeks gefinancierd uit de DASH-treasury via zijn unieke governancemodel. Het heeft als doel om Zimbabwe’s eerste peer-to-peer cryptocurrency-betalingsdienst aan te bieden. Op dit moment staat de lokale bevolking uren te wachten voor de bank om toegang te krijgen tot zijn geld en ze ondervinden ook nog hoge transactie kosten.

In het tweede kwartaal van 2018 wil Kuvacash de lege pinautomaten opvangen door digitale betalingen met de Dash-coin.  Met deze oplossing willen ze ervoor zorgen dat je op elk gewenst moment je Zimbabwaanse dollar voor DASH kunt verzilveren. Zo kan men profiteren van de lagere transactiekosten en wordt er daarnaast meer financiële zekerheid en liquiditeit geboden.

Dash is de een van de cryptocurrency die directe betalingen tussen individuen en bedrijven mogelijk maakt tegen deze lage kosten. Zo geven ze Zimbabwe een wereldwijd bruikbare valuta, die ze op een makkelijkere manier kunnen verhandelen, uitgeven en ontvangen.

Mede door het partnerschap van Dash met Kuvacash is er direct een grote stijging te zien in de prijs.

 

coinmarketcap.com

 

 

 -Life Of Crypto-