CNBC Life Of Crypto

Eerder berichten wij over de Amerikaanse nieuwszender CNBC en de dubieuze shill praktijken omtrent Bitcoin Cash. Inmiddels heeft de zender een compleet andere toon aangeslagen. Waar zij eerst Roger Ver alle ruimte gaven om zijn BCASH evangelie te verspreiden en Bitcoin te bashen, hebben zij nu voor het eerste ook andere deskundigen aan het wooord gelaten. Zo werd onder andere uitgelicht dat Bitcoin Cash gecentraliseerd is, in tegenstelling tot Bitcoin.

“The fact that Bitcoin Cash is controlled… by two individuals – that is a huge difference from Bitcoin,” Investite.com CEO Jon Najarian”

 

CNBC geeft podium voor ander visie.

De logische volgende vraag is dan uiteraard, wil je dat twee mensen zoveel invloed hebben op de prijs van een munt? Dit is een discussie punt dat vaak terugkomt als het over het bitcoin/bitcoin cash vraagstuk gaat. Zo kwam ook Catherine Wood (CEO van ARK) bij CNBC aan het woord, om een andere gedeelte van de vergelijking tussen de giganten te belichten. Zij gaf namelijk aan dat zij BCASH niet zag als een alternatief van Bitcoin. “Wellicht als er een fork komt waarin BCASH de zelfde mogelijkheden krijgt voor “store of value” als Bitcoin”, speculeerde zij.

Het idee van Bitcoin als een ander soort middel voor waarde transacties bestaat al langer en wordt steeds breder gedragen.

Koers Bitcoin Cash

-LifeOfCrypto-

 

Bron:

http://bitcoinist.com