bitcoin lige of cryto
Bron: www.coinmarketcap.com

Dit is een vraag die ik van veel mensen in mijn omgeving krijg en 90% van de mensen hebben gelijk het oordeel klaar en die luidt: JE BENT TE LAAT!. Maar is dit wel zo?

Bitcoin bestaat vandaag de dag alweer acht jaar en heeft enorme progressie geboekt. Op het moment van schrijven heeft de munt een nieuwe all time high bereikt van 5000 dollar, en het lijkt niet op te houden. Er word veel gespeculeerd over hoeveel de Bitcoin nog in waarde kan stijgen, met als hoogste notering John McAffee die denkt dat Bitcoin ooit 500.000 dollar waard kan zijn. Dit lijkt in eerste opzicht niet realistisch en niemand kan in de toekomst kijken. Wat we wel kunnen doen is naar het verleden kijken, en met dat in gedachte ziet het er rooskleurig uit. Bitcoin heeft bewezen dat het na elke dip sterker terug komt.bitcoinchart

Nu word er veel gesproken over de Bitcoin, maar in de crypto wereld zijn nu ongeveer 1000 verschillen munten (altcoins) die zich focussen op het ontwikkelen van toepassingen op de blockchain. Door je goed in te lezen in de verschillen crypto munten (bedrijven) kom je erachter dat er een paar veel belovende bedrijven in aantocht zijn. De totale marktwaarde van alle cryptovaluta is op dit moment 160 miljard dollar. Dit lijkt in eerste opzicht ontzettend veel, tot je even verder kijkt. Facebook is op dit moment ongeveer 500 miljard waard!. Dit betekent dat 1 bedrijf 3 keer meer waard is dan de hele crypto wereld bij elkaar. Als je dit even laat bezinken kan je niet anders, dan een gat in de lucht springen, want dit betekent dat de cryptowereld echt nog in de beginfase zit. Anno 2017 zie je dat het steeds meer mainstream word, en ook steeds meer grote bedrijven en overheidsorganen zich richten op het ontwikkelen van toepassingen op de blockchain. In mijn ogen een hele goede reden om te investeren.

 

Groei

In 2018 zal je zien dat er steeds meer geld in de crypto wereld stroomt door middel van beleggers, bedrijven en overheden. Met dit in gedachte zie ik de totale marktwaarde minimaal keer 2 a 3 gaan. Natuurlijk is dit geen garantie maar wat in het leven is dat wel? Wat je nu wel zeker weet is dat je minder dan 0.5% rente krijgt over je spaargeld!. Waarom je geld wegzetten en er niks mee doen? Is het niet slim om jou geld net zo hard te laten werken voor jou, als dat jij doet voor je geld?

-Life Of Crypo-

1 REACTIE

Comments are closed.