Bitcoin ETF's Life Of Crypto

Nu BTC voor het eerst sinds lange tijd weer boven de 10k verkeerd, beginnen we allemaal weer wat positiever te worden. Zo ook de Amerikaanse bank JPMorgan. Waar deze bank eerst nog heel negatief was over de gehele crypto markt, komt het nu met een statement naar buiten dat een Bitcoin ETF de “heilige graal” van een eigenaar of investeerder kan zijn. Een ETF is een “exchange-traded fund”. Dit is een beursgenoteerd fonds dat een bepaalde index volgt. Hiermee kun je speculeren op de koers van BTC.

 

JPMorgan

 

Volgens Business Insider informeerde de bank op 9 februari zijn cliënten over de voordelen van een Bitcoin ETF.

  • Gemakkelijkere toegang:  “Investeerders hebben portemonnees nodig om fysieke bitcoins te verhandelen, waardoor het moeilijk toegankelijk is. ETF’s worden vaak verhandeld en zijn zeer toegankelijk via beleggersmakelarekeningen.”
  • liquide markt “ETF’s worden actief verhandeld en zijn zeer transparant.”
  • Hoge integriteit:  “ETF’s worden verhandeld via effectenrekeningen die via SIPC met hen worden afgesloten. Bitcoin-exchanges hebben geen dergelijke verzekering en stellen houders bloot aan mogelijke fraude en diefstal.”

Voor de investeerder die geen tijd of zin heeft om zicht te verdiepen in de crypto wereld kan dit de perfecte oplossing zijn. Echter voor diegene die bereid is wat tijd opzij te zetten is die wereld zeer toegankelijk.

Greet Pump

-Life Of Crypto-