Nu het ergste nieuws uit China achter ons is gelaten lijkt Bitcoin door te gaan waar het mee bezig was. 21 oktober was Bitcoin nog $ 5100. Dat record is inmiddels gesneuveld. Vandaag weer een nieuw record van € 5067 per Bitcoin volgens bitcoin.nl. De Dollar waarde van Bitcoin steeg vandaag tot een record hoogte van $ 6088 op Bitcoinwishdom.

Bitcoin-Euro
Afbeelding: Bitcoin.nl

Er wordt gespeculeert dat het institutionele grote geld in Cryptocurrency stroomt en dan voornamelijk in Bitcoin.
LedgerX was al goedgekeurd door The Commodities Futures Trading Commission. LedgerX is een gereguleerde Bitcoin Options markt.
En volgens Bloomberg reports kunnen we nu een Bitcoin Exchange-traded fund (ETF) verwachten. Een ETF ook wel indexfonds of indextracker genoemd, is een beleggingsfonds dat op de beurs wordt verhandeld. Het investeringsdoel van een ETF is het zo nauwkeurig mogelijk volgen van een bepaalde onderliggende beursindex. CFTC Commissioner Brian Quintenz: “There are new challenges all over the place with virtual currencies and commodities,”

‘Redelijke veronderstelling’

“Er is een redelijke verondersteling” dat een Bitcoin ETF er komt, zei Michael Mollet, managing director of product development bij Cboe Futures Exchange. “Mensen zijn op zoek naar iets fris en nieuw in de ETF space. “Of er een vraag naar is, moeten we afwachten. Maar mensen zullen het het zeker uitproberen”

De race voor de eerste Bitcoin ETF is begonnen, hoe ver zal dit Bitcoin brengen?

 

– Life Of Crypto –

Bronnen:
RTLZ.nl, CFE.cboe.com, CFT.gov, news.bitcoin.com, Bloomberg.com, Ledgerx.com,
BitcoinWishdom.com, Bitcoin.nl