Roger Ver LifeOfCrypto

De toch al controversiele Roger Ver kwam weer in opspraak, dit keer echter niet direct door zijn eigen acties. Dit mag een verrassing heten aangezien hij bijvoorbeeld al de oorlog verklaarde aan Bitcoin en wij hij zich over het algemeen allerminst voorzichtig uit drukt op Twitter.

Gerenomeerde nieuwszending CNBC nodigde de BCASH CEO uit om weer eens flink te mogen afgeven op Bitcoin. Ondertussen schoot de prijs van de munt door het dak, dus een mooi moment om er te zitten zou je zo zeggen. De toon van de aankondiging van het gesprek met Ver was al enigzins opruiend, een ongewone insteek voor de normaal gesproken behouden nieuwzender.

 

 

Roger Ver Life of crypto
Roger Ver na Youtube interview over Bitcoin.

 

Banden tussen Bitcoin Cash en CNBC.

Gezien de BTC / BCASH strijd, hadden uiteraard een aantal Twitteraars hier een mening over. Één van hen gaf aan dat de marketing manager van CNBC Gaby Wasensteiner, wel heel dicht bij Roger Ver staat. Haar man is namelijk Paul Wasensteiner, executive director van het “Bitcoin Cash Fund”. Daarnaast is hij organisator van de Bitcoin Cash meetup in London. Kritische vragen werden echter beantwoord met kort “deal with it”. Dit maakte de zaak echter alleen maar verdachter.

Of Paul Wasensteiner zelf aan het Twitteren was zullen wij wel nooit weten. Wel staan de banden buiten kijf en staat CNBC enigzins in zijn hemd.

 

 

-LifeOfCrypto-

 

Bron:

http://bitcoinist.com/cnbc-collusion-roger-ver-bcash/