Anycoin Direct Life Of Crypto

Eén van de grootste cryptocurrency brokers van Europa Anycoin Direct heeft onlangs SegWit geactiveerd op hun platform. Waar Bitcoin tot op heden vaak kritiek krijgt dat het systeem niet schaalbaar is, wordt door middel van SegWit de stress op het systeem aanzienlijk verminderd.

 

Anycoin Direct

Anycoin Direct streeft ernaar om de aan en verkoop van Bitcoin’s zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder de veiligheid hiervan uit het oog te verliezen. Het maakt gebruikt van de nieuwste technieken waardoor u verzekerd bent van een correcte afhandeling van uw transactie.

 

SegWit

Elke transactie op het Bitcoin netwerk is voorzien van een digitale handtekening. Dit is nodig om de echtheid van de transactie te kunnen controleren. Een groot nadeel hiervan is dat de handtekening 50% van de ruimte van de transactie inneemt. SegWit plaatst de handtekening van de transactie buiten het “transactie-blok”. Hierdoor kan de blockchain meer transacties per seconden verwerken, doordat er meer transacties in een blok kunnen. Een belangrijke technologische ontwikkeling voor Bitcoin en cryptocurrency’s. Om de concurrentie voor te blijven accepteert Anycoin Direct voortaan ook bech32 adressen. De laatste bitcoin core wallet update (V0.16.0) maakt ook gebruik van deze nieuwe bech 32 adressen. Het bedrijf is hiermee de eerste cryptocurrency broker in Europa die deze techniek heeft toegevoegd.

 

Bech32

Bech32 is een nieuw Bitcoin adres en de standaard voor SegWit transacties. Ten opzichte van de oude Bitcoin adressen (Base58) biedt het een aantal voordelen.

  • De QR code is kleiner
  • Beter beschermd tegen typefouten
  • Kan gebruik maken van ‘auto completion’
  • Bestaat uit alleen maar kleine letters en is daardoor eenvoudiger te typen.
  • Geen onderscheid tussen grote of kleine letters

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: anycoindirect.eu/nl